POWER PLATE

ANTI-AGING.  PRECISIONWAVE. ALAKFORMÁLÁS.

Forradalmian új edzésmódszer

A PIACVEZETŐ VIBRÁCIÓS EDZŐGÉP

A teljes test vibráció forradalmi megoldás a testedzésben – de bizony alaposan körül kell néznünk és megválogatnunk, hogy melyik márka mellett voksolunk.

A piacon számos, a Power Plate gépeknél olcsóbb megoldásokkal is találkozhatunk. De mindig tartsuk észben az alábbiakat: az olcsóbb berendezések által keltett alacsonyabb és/vagy kevésbé precíz, nem szabályozott frekvenciák akár „beleavatkozhatnak” testünk természetes rezgéseibe és károkat okozhatnak. Ne tegyük ki szervezetünket természetellenes rezgéseknek!

 A Power Plate DualSync® Twin Motor Precision Wave technológia harmonikus rezgéseket közvetít a testbe. Ez a harmonikus rezgés teljesen más, mint az a fajta hosszú távon a testre ható rezgés, ami a kamionsofőröket és a helikopter pilótákat éri, azaz a „foglalkozási” rezgés. Szemben ezzel a „foglalkozási” rezgéssel, a harmonikus vibráció kiszámítható, állandó és nem okoz hátfájást.A harmonikus rezgéseket a technológia különleges ikermotoros rendszere biztosítja, mely egyedülálló a piacon. 

Fitness és alakformálás

A Power Plate® a fitnesz technológia jövő generációját és a Gyorsulási Tréning™ egyik leghatékonyabb edzésmódját kínálja. Ez a forradalmi edzési technológia harmonikus rezgéseket közvetít a szervezetbe, természetes reflexet stimulál, az izmok másodpercenként 25–50 alkalommal húzódnak össze – és az izomrostok akár 98%-a dolgozik egyszerre, a hagyományos edzőtermi eszközöknél tapasztalt 60%-hoz képest.

Kalóriaégetés

A vibrációs tréning alapvetően erőedzés, és kiváló utóégető hatást fejt ki. Azaz a pihenés alatt is égetjük a kalóriákat, és így építjük és pihentetjük az izmokat. Ez a kalóriaégetés meghaladhatja akár a kardiovaszkuláris edzés, például a futás vagy biciklizés során elégetett kalóriamennyiséget is. A rezgéssel összekötött erőedzés nagyon jó opció azoknak is, akik félnek attól, hogy súlyokat emelgessenek, vagy sérüléstől tartanak, mert ez a hatékony erőedzés úgy égeti maximális szinten a kalóriákat, hogy közben nem okoz sérülést, és nem terheli az izületeket.

Szebb alak,
kevesebb cellulit

Ami a legészrevehetőbb, az az, hogy az edzésekkel együtt változik az alak, az egész test feszesebb, tonizáltabb lesz. A masszázs pedig segít a cellulit ellen, élénkíti a nyirokkeringést, kiüríti a sejtekben lerakódott toxinokat, és valóban hatékony a narancsos dudorok ellen. Ráadásul a Power Plate gépen végzett standard nyújtási gyakorlatokkal azonnal érezzük a flexibilitás fokozódását. Nem szabad elfelejteni, hogy a legjobb eredményt az hozza, ha a mozgás mellé megfelelő étrendet társítunk.

Anti-aging és szépségápolás

A Power Plate gépen végzett vibrációs tréning hatására az agy úgy reagál az edzés intenzitására, hogy felgyorsítja a véráramlást és oxigénnel tölti fel a vért a test minden részén miközben a HGH (emberi növekedési hormon) szintje jelentősen megemelkedik, mely a sejtek javításának és regenerációjának fontos eszköze. Ugyanakkor növekedés mutatkozik a tesztoszteron szintben, az ingerülettovábbító anyagok szintjében és az endorfin szintben és ez segít a fájdalom elnyomásában és a használó hangulatának javulásában. A Power Plate gépen történő rövid edzésnél ( átlag 30 perc) gyorsan javul a ruganyosság, és egyre több mozgást tudunk elvégezni, miközben a kollagén termelés is javul már a használat első 90 másodpercében.

Rehabilitáció és egészség

A teljes testvibráció használata széles körben elterjedt a gyógyászatban. A vibráción alapuló terápia számtalan sérülés rehabilitációjára alkalmas. A vibrációval kezelt duzzadt felületek, amelyek húzódás, zúzódás, ficam stb. során keletkeztek hamarabb megszűnnek és felszívódnak. A megnövekedett véráramlás gyorsan kitisztítja a kötőszövetekben található salakanyagot, ezáltal felgyorsítja a gyógyulási folyamatot.

Sérülések kezelésében és megelőzésében valamint gyógyterápiás kezelések idején a Power Plate jelentős szerepet játszhat. A vibrációs tréning aktivizálja a fehér izom rostokat, a hormonok nagyobb mértékű felszabadítása hozzájárul a gyorsabb regenerálódáshoz, így a beteg felépülése gyorsabb és tökéletesebb. A konzultáns orvossal vagy fizikoterapeutával egyeztetve egy speciálisan kidolgozott edzésprogrammal kitűnően és eredményesen alkalmazható autós balesetek utáni (ideiglenes) rendellenességek kezelésében. A vibrációs tréning a fájdalom csökkentéséhez is hozzájárulhat, ami leredukálhatja a betegek által fogyasztott fájdalomcsillapító gyógyszerek mennyiségét.

 

 

AZ EDZÉS BIOLÓGAI HATÁSAI:

 

  • mitokondriális biogenezis, azaz megemelkedik a sejtek energiaszintje

  • szatellita sejtek termelése – ezek a sejtek regenerálják a sérült izomrostokat, és akadályozzák meg az idősödő izom leépülését

  • motoros ideg stimuláció, azaz harcol a korhoz társuló neuron veszteséggel

  • megemelkedik a proteinszintézis mértéke, és szervezetünk akár olyan mértékben építi az izmokat, mint fiatalabb korunkban

  • megnövekszik a hormonok szintje és a kollagén szintje, mindezt teljesen természetes módon

  • harcol a csontritkulás ellen

 

EGÉSZSÉGÜGYI HATÁSTERÜLETEK:

 

  • neurológia (Parkinson-kór, Sclerosis Multiplex, gerincvelő sérülés, stressz)

  • reumatológia (ízületi gyulladás, derékfájás, csontritkulás)

  • medencefenék erősítés (inkontinencia, szülés utáni rehabilitáció)

  • anyagcsere (elhízás, túlsúly)

 

POWER PLATE EDZÉSEK

Power Plate edzésink minden esetben személyi edző koordinálása alatt történnek. 
Az edzés elején BioTech USA BCAA Zero esszenciális aminosavakat tartalmazó itallal kedveskedünk, ami hozzájárul a szénhidrát anyagcsere optimalizálásához és az izomépítéshez. Minden kedves vendégünknek friss törölközőt, papucsot és tisztálkodási szereket biztosítunk. Az edzések után relaxációval, nyújtással és fehérjeturmix-szal segítjük a regenerálódást.

 

EDZÉS
(1 alkalom)

 

 

8 500 Ft

 

 

BÉRLET
(10 alkalom)

 

 

80 000 Ft

IDŐPONT EGYEZTETÉS

Privát edzéseink előre egyeztetett időpontban történnek. Időpont foglalásra szalonunkban személyesen, vagy az alábbi telefonszámon van lehetőség, hétköznapokon 9:00 és 21:00, hétvégén 10:00 és 18.00 között.

+36 70 606 9713

1121 Budapest, Rácz Aladár út 158.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

+36 70 606 9713