E-FIT INFINITY

INNOVATÍV RUHÁZAT. IST+ TECHNOLÓGIA. VÉGTELEN LEHETŐSÉGEK.

Terjeszd ki határaidat!

E-FIT A MINDENNAPOKBAN 

Mai rohanó világunkban, idő, vagy energia hiányában egyre kevésbé figyelünk oda az egészséges táplálkozásra és a testmozgásra.

Mindössze heti 2×20 percben az E-Fit már segítséget nyújt mindenkinek, aki sportosabb, egészségesebb, tudatosabb életmódra törekszik.

E-FIT A REHABILITÁCIÓ TERÜLETÉN

Az E-Fit nem csupán a sport és mozgás terén nyújt újabb lehetőséget, de a sérülések utáni rehabilitációra, valamint környezeti, munkahelyi hatások okozta rossz testtartás kezelésére is alkalmazható. Mindemellett a meggyengült gerinctartó és vázizmok preventív megerősítésére, illetve a már kialakult kóros állapot kezelésére lett kifejlesztve.

Személyes és
csoportos edzések

Szalonunk  elsősorban  személyes edzésekre  specializálódott,  de az E-Fit Infinity lehetőséget kínál személyes és páros EMS edzésekhez egyaránt. 

A trénernek páros módban lehetősége van egy időben két teljesen különböző típusú edzést tartani. A készülék lehetőséget kínál eltérő edzés programok kiválasztására és egyedi paraméter beállításokra.

Csoportos módban  a résztvevők ugyanazzal az edzés programmal edzhetnek, és a különböző paraméter beállításoknak köszönhetően maximálisan személyre szabható az edzés.

Direct peer-to-peer vezeték nélküli
kapcsolat

Az E-Fit Infinity egy egyedi peer-to-peer kapcsolattal kommunikál az E-Fit Wireless Unit hordozható egységgel, mely sokkal megbízhatóbb és biztonságosabb kapcsolatot jelent, mint a jobban elterjedt Wi-Fi vagy Bluetooth kapcsolatok. Az E-Fit Infinity egyszerre akár 10 E-Fit Wireless Unittal képes kommunikálni. A kapcsolat különálló rádiócsatornákon keresztül jön létre, így kiküszöbölhetők a megszakítások és biztosítják a stabil kommunikációt.

IST+ Technológia

Az E-Fit bemutatja a most megújult IST+ technológiát. Az elmúlt években folyamatosan figyelték, vizsgálták és fejlesztették a szabadalmaztatott, egyedi IST (Impulse Shift Technology) technológiát, és létrehozták az IST+ technológiát, melynek köszönhetően az impulzusok nem csak biztonságosabbak, hatékonyabbak és kényelmesebbek lettek, hanem sokkal élvezhetőbbek is.

Hosszú távú tesztelések alatt megfigyelték, hogy az izomrostok reakciója alkalmazkodott a stimulációhoz, ami idővel csökkentette az edzés hatékonyságát.

Az új, továbbfejlesztett IST+ technológia erre a jelenségre tökéletes megoldást nyújt. AZ IST+ véletlenszerű hullámokat bocsát ki a kontrakció közben, ami megnehezíti az adaptációt és növeli a stimuláció hatékonyságát alacsonyabb terhelés mellett. Tehát az IST+ nem csupán időben csúsztatja el az impulzusokat a csatornák között, hanem egyedi módon szabályozza a teljesítményt a kontrakciók alatt.

E-FIT INFINITY EDZÉSEK

E-Fit Infinity edzésink minden esetben személyi edző koordinálása alatt törénnek.Aktív edzésprogramok előtt teljeskörű állapotfelmérést és szakszerű bemelegítést végzünk. Az edzésekhez speciális ruhát biztosítunk. Minden kedves vendégünknek friss törölközőt, papucsot és tisztálkodási szereket biztosítunk. Az edzések után relaxációval, nyújtással és fehérjeturmix-szal segítjük a regenerálódást.

 

EDZÉS
(1 alkalom)

 

 

8 500 Ft

 

 

BÉRLET
(10 alkalom)

 

 

80 000 Ft

IDŐPONT EGYEZTETÉS

Privát edzéseink előre egyeztetett időpontban történnek. Időpont foglalásra szalonunkban személyesen, vagy az alábbi telefonszámon van lehetőség, hétköznapokon 9:00 és 21:00, hétvégén 10:00 és 18.00 között.

+36 70 606 9713

1121 Budapest, Rácz Aladár út 158.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

+36 70 606 9713