SZÉPÍTŐ KEZELÉSEK

AZ ÉRINTÉS VARÁZSA

Ultra-perszonalizált kezelések

A Maria Galland metódusban tükröződik a kifinomult párizsi ízlés, hiszen minden kezelés testreszabott és kivételes kezek munkáját dicséri, akár csak a nagy francia divatházak kollekciói. Maria Galland a szépségápolás ínyenceit szólítja meg, azokat, akik a prémium minőséget, a látható eredményeket keresik, akik egy-egy kezeléstől a teljesség és a jóérzés igazi élményét várják.

SOIN COCON – Cocon kezelés

A Cocon masszázstechnika egy kényeztető, pihentető, ugyanakkor rendkívül hatékony rituális masszázs technika. Minden mozdulat koreografált és kifinomult, mintha csak egy a párizsi színházi előadásba csöppentünk volna.

A masszázs során simító, gyúró és nyújtó mozdulatokat végzünk. Az akupresszúrás pontokat stimuláljuk, méregtelenítjük a szöveteket és újjáélesztjük a sejt-anyagcserét.

A gondosan előkészített bőrre festői ecsetmozdulatokkal felvisszük a krémmaszkot, majd arra kerül  a Cocon habmaszk, mely úgy öleli át az arcot, mint egy selyemgubó, így hoz létre utánozhatatlanul puha, meleg érzést. A nyáron is ideális, könnyed meleg maszknak köszönhetően a bőrfelszínre felvitt hatóanyagok sokkal jobban felszívódnak, ráadásul kozmetikai gépek használata nélkül.

A kezelés befejezéseként az „arc mozaikjának” megfelelő eszenciákat, szérumokat és krémeket visszük fel egy különleges technikával.

Maria Galland szépítő kezelések:

(Tisztítással egybekötve + 2000 Ft) 

Soin Cocon relaxáló
kezelések habmaszkkal

Hidratáló kezelés (20-30+) 18 900 Ft 
Hidratáló D-tox kezelés (20-30+) 20 900 Ft
Anti-Aging Kaviárral (40+) 20 900 Ft
Anti-Aging Kaviárral D-tox (40+) 22 900 Ft
Activ’ Age Cocon (50+) 26 900 Ft
Activ’ Age Cocon D-tox  (50+) 28 000 Ft

Méthode Mosaique Modalent Ultra
perszonalizált kezelések meleg maszkkal

Anti-Aging kezelés (40+) 25 900 Ft
Activ’Age MMM kezelés (50+) 30 900 Ft

SOIN THALASSO – Thalasso kezelés

Azoknak a nőknek, akik különleges eljárásokat keresnek!

A frissítő, vitalizáló Soin Thalasso arckezelés különlegessége a hidratáló és energizáló tengeri alga alapú maszk, melynek összetevői között találjuk a gyulladásos folyamatokat csökkentő aloe vera-t, a hidratáló, anti-aging hatású kék spirulinát és a bőr feszességét fokozó alma kivonatot.

A kezelés hatásfokát tovább növelik a Maria Galland exkluzív szépség eszenciái, melyek közül bőröd szükségletei szerint választ majd kozmetikusod, így válik igazán személyre szabottá ez az arcápolás.

A Soin Thalasso hatására bőröd azonnal élettel telibb lesz, a magas koncentrációval bíró hidratáló hatóanyagok pedig hosszan tartó hatást biztosítanak.

 

LUMIN'ÉCLAT - Életed első anti-aging kezelése!

A Maria Galland Lumin'Éclat koncepciója – a termékekkel, a kezeléssel és az életmód tippekkel – megoldást nyújt a bőröregedés első jeleire.

A Soin Lumin'Éclat kezelés egy 75 perces szépségrituálé különleges, pezsdítő, energetizáló masszázzsal.

A kezelés hatására bőröd olyan kipihent lesz, mint egy tökéletes éjszakai alvás után:

  • a bőr láthatóan simábbnak, fiatalabbnak tűnik,
  • fiatalos, egészségesen ragyog,
  • fel van töltve új energiával,
  • az arcszín friss és üde.

 

Soin Thalasso hűsítő-hidratáló kezelések alga maszkkal

Hidratáló kezelés (30+) 23 900 Ft 
Hidratáló D-tox kezelés (30+) 25 900 Ft
Anti-Aging kezelés(40+) 24 900 Ft
Anti-Aging D-tox kezelés (40+)  26 900 Ft
Activ’ Age Cocon (50+) 26 900 Ft
Activ’ Age D-tox  (50+) 28 000 Ft

SOIN LIFT'EXPERT – Feszesítő kezelés a fitalos megjelenésért

LIFT'UP YOUR BEAUTY! - EMELD KI SZÉPSÉGED!

A fiatalos energia, a lendület és a pezsgés éppúgy jellemzi a 40-es éveidet, mint a 30-asokat, mintha lélekben még csak most ünnepelted volna a 30. születésnapodat? Az idő előrehaladtával viszont egyre kritikusabban szemléled az arcbőrödet? Bár tudod, hogy mindegyik ráncnak, minden kis szarkalábnak saját kis története van – egy jóízű nevetés vagy egy átsiratott éjszaka – és ezeknek az élményeknek a visszatükröződése tesz igazán egyedivé és különlegessé, mégis szeretnéd visszanyerni arcbőröd feszességét, erejét és simaságát, az arckontúrjaid finomságát, tökéletes ragyogását – egyszóval felszínre hozni a benned élő fiatalságot.

Egyedülálló szépség energiád feltárásához egyedülálló megoldást kínál a Maria Galland legújabb innovációja a Lift’Expert metódus!

Élvezd a Maria Galland Paris egyedi fiatalító élményét a LIFT’EXPERT segítségével!

A Lift’Expert kezelés a legmagasabb szintű hatékonyság biztosításával az öregedés 3 fő forrásával - a csökkenő sejt aktivitással, a glikációval és az oxidációval - egyszerre veszi fel a harcot, így belülről fokozza a szépséget, energetizálja a bőrt és kiemeli annak természetes szépségét. Innovatív 75 perces arckezelés középpontjában a feszesítő hatás, a kontúrok megerősítése és a fiatalos megjelenésű bőr felfedése áll. Az aktív hatóanyagok segítségével a bőr azonnal feszesebbé, erősebbé és simábbá válik, a ráncok jelentősen csökkennek, az arckontúrok élesebbé válnak. A kezelés során különleges masszírozó mozdulatokkal visszük fel a Maria Galland innovatív feszesítő termékeit, melyek együttesen intenzíven fokozzák az energiát és újra egyensúlyba hozzák a bőrt.
A kezelés eredményeként a bőr rövid idő alatt visszanyeri fiatalos vonásait, látványosan feszesebb lesz, a ráncok kisimulnak és az arc kontúrosabbá válik.

SOIN MILLE LUMIÈRE – Mille Lumiére kezelés szarvasgombával és arannyal

Randevú az igazi luxussal

A luxus kategóriában is az elithez tartozó, a kozmetika „Haute Couture”-jének számító kezelés, a Soin Mille Lumière „arcszobrászat” az exkluzív anti-aging masszázs technika és a válogatott hatóanyagok kivételes hatását egyesíti egy luxus kényeztető kozmetikai bőrápolásban. Hatására a bőr visszanyeri szépségét, rugalmasságát, ismét fiatalos, teljes fényében ragyog.

A kezelés során a bőröregedés mind a hat jelére – ráncok, csökkenő feszesség, rugalmatlanság, lelassult regeneráció, elvesztett vitalitás és hidratáltság – megoldás kínáló Mille sorozat termékeit használjuk.

A Mille termékek főbb hatóanyagai:

Fehér szarvasgomba, mely aminosavakban és ásványi anyagokban gazdag, nyomelemeket és cukorszármazékokat tartalmaz. Védi a bőrt a zord külső tényezőktől és megőrzi nedvességtartalmát.

Mikro-kapszulába zárt 24 karátos tiszta arany, mely megtartja a bőr fiatalságát és visszaállítja annak ragyogását. Fényvisszatükröző ereje által az arcbőr ragyog a szépségtől.

A Soin Mille Lumière kezelést a felhelyezésre kerülő két maszk – krém maszk és peptid maszk –, valamint a kellemes, kényeztető masszázs teszi igazán különlegessé.

 

Soin Specifique kezelések

Lift’Expert Anti - Aging (40+) 21 900 Ft
Soin Lumin’ Eclat kezelés (30+) 17 900 Ft
Soin Dermatologique 4 bőrprobléma 23 900 Ft
Soin Lumin’ Eclat D-tox  (30+) 19 900 Ft

GIGI arckezelés tinédzsereknek:

Lipacid arctisztítás 13 500 Ft
Lipacid felnőtt arctisztítás 15 500 Ft 

Soin Specifique kezelések

Soin Rituel Express 30 perces kezelés:         12 000 Ft

IDŐPONT EGYEZTETÉS

Időpontfoglalás és bejelentkezés minden kezelés esetében személyesen lehetséges szalonunk recepcióján, vagy az alábbi telefonszámon.

+36 70 606 9713

1121 Budapest, Rácz Aladár út 158.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

+36 70 606 9713