MICROBLADING

A forradalmian új technológia lényege, hogy a tetoválás nem gép segítségével történik, hanem egy speciálisan erre a célra kialakított penge segítségével.

 

Ez a módszer képes annyira vékony szálakat generálni mint a saját szemöldök szálaink. Éppen ezért nevezik szálas szemöldök tetoválásnak is. Abban az esetben tud igazán természetes hatást kelteni ha nem volt még tetoválva a szemöldök, vagy már szinte teljesen kikopott.

 

A microblading technikával készített szemöldök és a természetes között szinte észre sem vehető a különbség.A szálazás során a festék pigmentek a szaruréteg alá kerülnek, ennek köszönhetően a tetoválás élettartama kb. 6 -12 hónap. Az előkészületekkel, a forma felrajzolásával és a tetoválással együtt kb. 2 -2,5 óra a teljes elkészítés ideje. Az előkészületek részét képzi egy lidokainos érzéstelenítő krém felvitele és a szemöldök forma közös megtervezése.

 

A sminktetoválást követő 2 hétben kerüljük a szoláriumot, napot, szaunát, közös fürdőket. Az elkészült sminktetoválást otthon egy speciális ápoló krémmel kell ápolni, mely megakadályozza a festék kilökődését a bőrből, és gyorsítja a sebgyógyulást.

Tilos a var leszedése és kapargatása, meg kell várni amíg a képződött var magától esik le. 

 

Kinek ajánljuk a microblading szemöldök tetoválást?

 

  • természetes hatású szemöldökre vágyó vendégeinknek
  • ritka vagy hiányos szemöldök esetén
  • előnytelen formájú szemöldök korrekciójára

 

Ára : 80.000 Ft ( tartalmazza a korrekciót )

IDŐPONT EGYEZTETÉS

Időpontfoglalás és bejelentkezés minden kezelés esetében személyesen szalonunk recepcióján, vagy az alábbi telefonszámon lehetséges.

+36 70 606 9713

1121 Budapest, Rácz Aladár út 158.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

+36 70 606 9713