MASSZÁZS

A masszázs kezeléseket hidegen sajtolt esszenciális bázis olajokkal végezzük (oliva, mandula, szőlőmagolaj), melyekhez az adott kezeléseknek megfelelően aromaterápiás illóolajokat keverünk.

KELET VARÁZSA

A bársonyosan puha és meleg olajokkal végzett kezelés, ellazító lágy keleti zenével, finom citrusfélék illataival, amik indiai maharadzsák mesés világát idézi, miközben az ayurvéda fogásait élvezhetjük.

 (teljes test, 60 perc)

MÁTRIX ÚJRATÖLTVE

Ez a kezelés egy mélyebb, erősebb, dinamikus fogásokkal dolgozó masszázs forma, melynek nem első sorban az ellazulás, hanem a test újratöltése, vissza robolálása az élet pörgésébe a célja, - mintha két félidő között kellene minden plussz erőnket elővarázsolni, - a kezeléshez választott illóolajok is ennek megfelelően élénkítő, pezsdítő hatásúak! (sportmasszázshoz hasonló)

 (teljes test, 60 perc)

A VALÓRA VÁLT ÁLOM

Amennyiben fáj a fej, merev a nyak, a csuklya, a lapocka, a sok üléstől görnyedt a hát, derékfájással küszködsz, netán vizesedik, dagad a bokád, akkor ezt a kezelést neked találták ki (regenerációs, terápiás masszázs).

 (igény szerint, 60 perc)

METAMORFÓZIS .

Ebben a masszázs rituáléban a hosszabb kezelési idő lehetőséget ad a test illetve a testrészek részlet gazdagabb figyelembe részesítésének. A mélyebb és lassabb mozdulatok mellett helyet kapnak kényeztető és relaxáló fogások is, miközben a lágy zenével és az illóolajokkal a hallásunkon és a szaglásunkon keresztül is elősegítjük és élvezhetjük a mélyebb ellazulást.

(prémium masszázs, 90 perc)

 Kelet varázsa   60 perc 15 990 Ft
 Mátrix újratöltve  60 perc 15 990 Ft
 A valóra vált álom  60 perc 15 990 Ft
 Metamorfózis  90 perc 19 990 Ft

IDŐPONT EGYEZTETÉS

Időpontfoglalás és bejelentkezés minden kezelés esetében személyesen szalonunk recepcióján, vagy az alábbi telefonszámon lehetséges.

+36 70 606 9713

1121 Budapest, Rácz Aladár út 158.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

+36 70 606 9713